Javascript is disabled

Javascript is op uw browser gedisabled. De website zal mogelijk niet goed werken als u javascript niet enabled.
Instructies voor enablen van javascript in uw browser

Maatwerk applicatieontwikkeling

Indien er geen standaard pakket is dat aan uw wensen voldoet, kan het op maat laten maken van een applicatie een oplossing bieden. Vreemd genoeg kan het ontwikkelen van een maatwerk applicatie zelfs voordeliger uitpakken dan de aanschaf van een standaard pakket.

Voordelen van een maatwerk applicatie t.o.v. standaard paketten

  • 100% op uw wensen toegesneden
  • Flexibel/aanpasbaar
  • Integratie met uw andere systemen

Of het nu gaat om een relatief kleine applicatie of om de automatisering van uw complete primaire bedrijfsproces. Wij hebben met beide trajecten ruimschoots ervaring. Er zijn bij elk bedrijf wel zaken die met een (kleine) applicatie verbeterd kunnen worden, of er is een bestaande applicatie die (om verschillende redenen) vervangen moet worden.

Enkele voordelen die met een applicatie bereikt kunnen worden

  • Efficiency verbetering
  • Kwaliteitverbetering (minder kans op fouten door bv. handmatige handelingen)
  • Betere beveiliging (bv. waarborging van bedrijfsregels)
  • Betere registratie van gegevens
  • Betere managementinfo
  • Stroomlijning van processen

Hoe moet het niet

Lange projectstudies, waarvan pas na lange tijd blijkt dat een applicatie niet is geworden zoals bedoeld, wie kent of leest de verhalen niet.

Hoe kan het ook

‘Van der Heijde automatisering’ past al jaren een ontwikkeling volgens het ‘evolutionaire’ principe toe, hetgeen betekent dat wij na een snelle bepaling van de behoefte er naar streven om snel een werkend prototype te kunnen leveren. Door het zien gaat een applicatie voor gebruikers pas echt leven, waardoor zij een beter inzicht krijgen in de mogelijkheden en wensen t.a.v. het uiteindelijke plaatje.

Fasering

Eventueel kan de ontwikkeling gefaseerd worden. Door een fasegewijze ontwikkeling wordt een applicatie in logische delen opgedeeld, waarbij de applicatie langzaam aan wordt uitgebreid totdat de uiteindelijk gewenste situatie is bereikt. Het voordeel hiervan is dat u als klant snel de basisfunctionaliteit van een applicatie tot uw beschikking kan krijgen, terwijl meer uitgebreide functionaliteit in een latere fase toegevoegd kan worden.

Windowsapplicatie of webapplicatie?

'van der Heijde automatisering' ontwikkelt zowel Windows als web applicaties. Om te bepalen wat in uw situatie de beste oplossing is komen wij graag bij u langs om samen de beste oplossing te kiezen.

Meer informatie over deze afweging vindt u op onze publicatie 'Windowsapplicatie of webapplicatie: Welke keuze moet je maken?'.

Hoe van start?

Indien u wenst kunnen wij samen met u kijken waar wij uw bedrijfsproces met een stukje automatisering nog verder kunnen verbeteren. Hiertoe bieden wij u een gratis consultancy sessie aan. Graag nodigen wij u uit om een afspraak met ons te maken.