Javascript is disabled

Javascript is op uw browser gedisabled. De website zal mogelijk niet goed werken als u javascript niet enabled.
Instructies voor enablen van javascript in uw browser

Diensten

Maatwerk applicatieontwikkeling

Indien u geen standaard pakket kan vinden dat bij uw behoeften aansluit of zo'n pakket niet flexibel genoeg of te duur is, kan een applicatie die speciaal voor u wordt geschreven uitkomst bieden. Zeker omdat hierbij indien gewenst ook koppelingen met bestaande systemen gemaakt kunnen worden, zodat gegevens niet dubbel ingevoerd hoeven te worden.

Lees meer »

Excel modellen

Geavanceerde Excel modellen, extra kennis van Excel of een handige maatwerk functie. Zorgen dat al uw Excel bestanden van een bepaald model uniform blijven met dezelfde formules en structuur. Koppeling van Excel naar een database om bv. gegevens te aggregeren of door te sluizen naar een ander systeem.

Lees meer »

Managementinformatie

Heeft u veel gegevens/applicaties, maar krijgt u er niet die overzichten uit die u wilt? Wij leveren u de (management) informatie die u nodig heeft.

Lees meer »

Applicatie koppelingen

Heeft u gegevens uit of juist in verschillende applicaties, databases of andere gegevensbronnen nodig en moet u steeds gegevens overtypen van het ene systeem in het andere? Een (automatische) koppeling voorkomt het overtypen en reduceert de kans op fouten.

Lees meer »

Conversies

De beslissing genomen: over van het ene naar het andere pakket. Maar hoe zit het nu met al die gegevens in het oude systeem? Overkloppen? Of is er toch een efficiƫntere manier? Wij hebben veel ervaring met uitgebreide conversie van grote hoeveelheden data.

Lees meer »